Άρης: Το «καυτό» Παλέ… τρέλανε και τον Τόνι Πάρκερ

Άρης: Το «καυτό» Παλέ… τρέλανε και τον Τόνι Πάρκερ

Newsroom
Το Παλέ

bet365

Ο Τόνι Πάρκερ έκανε story στον λογαριασμό του στο Instagram για την τρομερή ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall στο πρόσφατο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Εικόνες και βίντεο από την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν φίλοι του Άρη στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο θρυλικό Παλέ για τη Stoiximan.gr Basketleague έχουν κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη. Διάσημος Youtuber με δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να ζήσει και παράλληλα να αναδείξει την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη.

Ο ιδιοκτήτης της πορτογαλικής Μποβόα, Σέρχιο Ντουάρτε, ήθελε να ζήσει από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα του Αλεξανδρείου και επίσης πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη διαφήμιση για τους «κίτρινους» ήρθε μέσα από τον ιδιοκτήτη της Βιλερμπάν και άλλοτε star του ΝΒΑ, Τόνι Πάρκερ, ο οποίος έκανε story στον λογαριασμό του στο Instagram προβάλλοντας την καυτή ατμόσφαιρα και τα χιλιάδες χαρτάκια που πέταξαν οι οπαδοί του Άρη την ώρα του τζάμπολ.

Ο Άρης

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα