Μαρούσι: Ο Νίκος Βετούλας ανέλαβε τους «κιτρινόμαυρους»

Μαρούσι: Ο Νίκος Βετούλας ανέλαβε τους «κιτρινόμαυρους»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Βετούλας

bet365

Ο Νίκος Βετούλας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αμαρουσίου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta για την πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» να δώσουν το χρίσμα στον Πατρινό προπονητή μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιμνιάτη.

Η εντός έδρας ήττα από το Λαύριο ήταν ο τελευταίος αγώνας του Γιώργου Λιμνιάτη στην τεχνική ηγεσία του Αμαρουσίου που ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους και ακολούθως, επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Νίκο Βετούλα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Ο Πατρινός κόουτς άρχισε τη σεζόν στον Απόλλωνα Πάτρας ωστόσο αποχώρησε μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Πλέον θα κοουτσάρει το Μαρούσι που έχει ρεκόρ 5-12 έπειτα από 17 αγωνιστικές και συνεχίζει από τη 10η θέση της κατάταξης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Μαρούσι

«Η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Βετούλα.

Ο 50χρονος τεχνικός θα κάνει την πρώτη του προπόνηση την Πέμπτη και θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Βετούλας γεννήθηκε στην Πάτρα στις 6 Φεβρουαρίου 1974 και πριν ξεκινήσει την προπονητική υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς πλει μέικερ του ελληνικού μπάσκετ με ειδικότητα στις ασίστ.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα την σεζόν 2008-09 ως συνεργάτης του Αντρέα Μαντσόν στο πάγκο του Άρη. Ως πρώτος προπονητής δούλεψε στον Απόλλωνα Πάτρας (2010-15 και 2020-23), τον Προμηθέα (2016), το Ρέθυμνο (2017-18), τον Κολοσσό Ρόδου (2018), τον Ιωνικό Νικαίας (2018-19).

Νίκο Βετούλα καλωσόρισες στην οικογένεια του Αμαρουσίου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα