Γιαννακόπουλος: «Έτσι και κερδίζαμε στο τέλος, θα ζήταγα επανάληψη αγώνα»!

Newsroom
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε εκ νέου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη, μιλώντας για τη διαιτησία και εξηγώντας πως οι «πράσινοι» ήταν χειρότεροι και έπρεπε να χάσουν.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την υπέρβαση στο ΟΑΚΑ και επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού AKTOR με 70-73, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο των «πράσινων» στη Stoiximan Basket League.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραδέχθηκε αρχικώς ότι ο Άρης νίκησε παίζοντας μπασκετάρα και στη συνέχεια, τοποθετήθηκε μέσω Instagram για το κομμάτι της διαιτησίας:

«Σε συνέχεια του προηγούμενου, εγώ θα πω ένα πράγμα, το είχα πάρει απόφαση. Έτσι και κερδίζαμε στο τέλος θα ζήταγα, όπως νομίζω η Μάντσεστερ το είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια για ένα πέναλτι που της είχαν δώσει ψεύτικο και κέρδισε, επανάληψη αγώνα.

Γιατί δεν γίνεται να κατεβαίνει ο Άρης, να παίζει μπασκετάρα, εμείς να είμαστε ψόφιοι, κουρασμένοι, αδιάφοροι, δεν ξέρω εγώ τι, και σώνει και καλά να πρέπει να κερδίσουμε, επειδή ήταν οι διαιτητές υπέρ μας.

Δεν γίνεται πέρσι, πρόπερσι, πότε ήταν, να βγαίνει ο Ολυμπιακός πρώτος στην κανονική περίοδο με ένα φάουλ στο Ιβανώφειο, νομίζω του Βεζένκοβ, που δεν το έδωσε η Τσαρούχα, νομίζω η Τσαρούχα ήταν.

Δεν γίνεται φέτος να παίζει με το Περιστέρι ο Ολυμπιακός, να βγάζει την μπάλα παίκτης του Ολυμπιακού και να δίνει μπροστά στα μάτια της το Περιστέρι.

Δεν γίνεται σήμερα, για να μην μιλάω μόνο για τον Ολυμπιακό, να θέλει σώνει και καλά η διαιτησία να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν χειρότεροι, έπρεπε να χάσουμε.

Εκεί στην ΚΕΔ, κύριε Λιόλιε, καθαρό μπάσκετ θέλουμε, δεν θέλουμε να κερδίζουμε, καθαρό μπάσκετ θέλουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα