ΠΑΟΚ - Λαύριο 66-65: Ο διαιτητής Τσολάκος έδωσε τεχνική ποινή για... πανηγυρισμό στον Μουράτο (vid)

O Mουράτος

bet365

Το Λαύριο στερήθηκε στα τελευταία λεπτά τον διεθνή γκαρντ λόγω μίας εκτός πνεύματος αγώνα, απόφασης του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντική, αλλά και δύσκολη νίκη επί του Λαυρίου με 66-65 μετά από αγώνα που κρίθηκε στην παράταση. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι το τέλος του με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως στερήθηκαν στο τέλος της παράτασης τον Βασίλη Μουράτο αφού αποβλήθηκε με τεχνική ποινή (ήταν το πέμπτο του φάουλ). Βέβαια η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή Μάνου Τσολάκου ήταν εκτός πνεύματος παιχνιδιού γιατί ο διεθνής γκαρντ δεν έκανε τίποτα πέραν του να πανηγυρίσει.

Για την ακρίβεια ο γκαρντ του Λαυρίου ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 55-57 και γυρνώντας έδειξε το σήμα του Λαυρίου στη φανέλα. Αυτός ήταν απλά ο τρόπος με τον οποίο θέλησε να πανηγυρίσει ένα κρίσιμο καλάθι. Ούτε έβρισε, ούτε προκάλεσε όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που ακολουθεί.

Αυτή είναι τουλάχιστον η δεύτερη φορά που χρεώνεται παίκτης με τεχνική ποινή επειδή απλά πανηγύρισε καλάθι αφού είχε συμβεί και με τον Μπρίσκοου στη νίκη του Αμαρουσίου στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δείτε τη φάση

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα