Μπαρτζώκας: «Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, ως ένα σημείο υπάρχει δικαιολογία»

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, ως ένα σημείο υπάρχει δικαιολογία»

Newsroom
Γιώργος Μπαρτζώκας
Στην κόπωση στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην ενέργεια που δεν είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, όπου παρά τη νίκη στο φινάλε το πρώτο ημίχρονο υπήρξε πολύ κακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρνητικό ρεκόρ σε πόντους στο ημίχρονο και πλέον, όπως τόνισε και ο Μπαρτζώκας θα αναλύσουν το παιχνίδι προτού αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι και μετά τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα στην ΕΡΤ

«Θα το αναλύσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έχει δύο περιφερειακούς που ελέγχουν καλά το παιχνίδι και έναν καλό προπονητή. Έπαιξαν καλά, σκληρά, έκαναν φάουλ για να ελέγξουν τον ρυθμό. Το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει, υπάρχουν 9-10 καλές ομάδες.

Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ρυθμό, χωρίς να βάλουμε τα σουτ με 25-30% στο δίποντο. Ως ένα σημείο υπάρχει δικαιολογία με τα 6 παιχνίδια σε δύο εβδομάδες, είχαμε έλλειμα ενέργειας με τον Φαλ και τον Πετρούσεφ έμειναν εκτός».

Για το αν προλαβαίνει να «συνέλθει» η ομάδα ενόψει Μακάμπι και Παναθηναϊκού: «Μη συγκρίνετε τα παιχνίδια, έχουμε τρεις μέρες ακόμα να παίξουμε με τη Μακάμπι. Πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και να έχουμε ενέργεια να παίξουμε».

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα