Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου: Ξανά στην 12άδα ύστερα από 92 ημέρες

Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου: Ξανά στην 12άδα ύστερα από 92 ημέρες

Newsroom
Παπαπέτρου

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επιστρέφει με κάθε επισημότητα στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για τρεις μήνες. Έμεινε εκτός ο Σλούκας για λόγους ξεκούρασης.

Όπως είχε γνωστό εδώ και καιρό, ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα «πάταγε» και πάλι στο παρκέ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής απέναντι στο Λαύριο.

Ο 29χρονος φόργουορντ είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Οκτώβριο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό το γόνατο.

Ύστερα από τρεις μήνες ο «Παπ» τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος και αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε αυτό το παιχνίδι προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των αναμετρήσεων εντός και εκτός των συνόρων.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Παπαπέτρου ήταν στις 14 Οκτωβρίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο το Περιστέρι και έκτοτε πέρασαν 92 ημέρες εωσότου επιστρέψει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Εκτός αγώνα για το Λαύριο έμειναν ο Μπαλτσερόφσκι ο οποιος διακομίστηκε στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής (14/1) με πόνους στην κοιλιακή χώρα, ο Κώστας Σλούκας προκειμένου να ξεκουραστεί μετά και τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στον αριστερό προσαγωγό, ο Μαντζούκας λόγω ίωσης και φυσικά ο τραυματίας Βιλντόσα.

Αντίθετα κανονικά βρέθηκε μαζί με την ομάδα ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα