Basket League: Ξεκινάει με Περιστέρι - ΠΑΟΚ η 14η αγωνιστική

Σπύρος Μαρκεζίνης
Από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι

bet365

Με ένα πολύ ενδιαφέρον ματς αρχίζει η δράση στην 14η αγωνιστική της Basket League. Το Περιστέρι θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ ενώ το Μαρούσι θα τα φιλοξενήσει τον Προμηθέα. Στην Πάτρα θα δοκιμαστεί η ΑΕΚ.

Το πρωτάθλημα της Basket League συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς, με το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/1) να περιλαμβάνει τις 3 πρώτες αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής.

Την αυλαία μάλιστα... ανοίγει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Αυτό ανάμεσα στο Περιστέρι Bwin που έχει ρεκόρ 7-6 και στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο 6-7, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 17:15.

Στις 18:00 θα αρχίσει ο αγώνας του Αμαρουσίου με τον Προμηθέα Πάτρας, όπου οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 3 θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 8-5 ενώ η ομάδα των βορείων προαστίων στο 5-8 και την 8η.

Τέλος, η ΑΕΚ Betsson (6-7) θα δοκιμαστεί στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα (2-11) στις 19:30, με τη «βασίλισσα» να θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα του τελευταίου αγώνα από τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα