ΑΕΚ: Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Λίντο, αγώνας δρόμου για Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Λίντο, αγώνας δρόμου για Ολυμπιακό

Ο Ρίκι Λίντο.

bet365

Ο Ρίκι Λίντο αναμένεται την Παρασκευή (5/1) στην Ελλάδα, γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό (Κυριακή, 7/1).

Η ΑΕΚ Betsson επιχειρεί να παρουσιάσει ένα πλήρες ρόστερ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή, 7/1, 14:45) στα Άνω Λιόσια για την 2η αγωνιστική του Β' Γύρου της Basket League.

Ήδη ο Τζόρνταν Μόργκαν αγωνίστηκε απέναντι στο Λαύριο και θα είναι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στη δωδεκάδα και κόντρα στον Ολυμπιακού, αφού οι «κιτρινόμαυροι» θα κληθούν να τα βάλουν με τους Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η κατάσταση του Ρίκι Λίντο αναμένεται να ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Το πιο πρόσφατο απόκτημα της ΑΕΚ αναμένεται στη χώρα μας την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι θα προλάβει να κάνει έστω μία προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του.

Στην Ένωση τρέχουν για να βγάλουν έγκαιρα το δελτίο, αναμένοντας το letter of clearance από την Κίνα, όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά. Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Λίντο θα είναι ο 7ος ξένος στο ρόστερ της ΑΕΚ (και ο Μπράντον Νάιτ ο 8ος αν και όταν κλείσει το deal), ωστόσο με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας εκτός για 1 με 1,5 μήνα, αυτή τη στιγμή η Ένωση έχει έξι ξένους (Τζόρνταν ΜακΡέι, Τζόρνταν Μόργκαν, Τσέισον Ραντλ, Τζάστιν Τίλμαν, Λάνγκστον Χολ και Ρίκι Λίντο).

@Photo credits: BCL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα