Σπανούλης: «Mε τόσες κατοχές και βάλαμε μόνο εννιά πόντους στον αιφνιδιασμό»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Σπανούλης

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι απαραίτητο να βελτιωθεί και στάθηκε στη διαφορά των δύο ομάδων σε ποσοστά ευστοχίας στο μακρινό σουτ αλλά και στις πολλές κατοχές που δεν αξιοποιήθηκαν.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Περιστερίου είπε αρχικά ότι… «αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ». Εκεί ρωτήθηκε για τις αναξιοποίητες επιπλέον κατοχές. «Η απάντησή μου είναι ότι σουτάραμε με 20% στο τρίποντο σε αντίθεση με τον Άρη ο οποίος έβαλε και οκτώ τρίποντα περισσότερα. Με αυτό το ποσοστό είναι δύσκολο να κερδίσουμε και ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνεχές πρόβλημα».

Σε ερώτηση για το αν η απουσία του Τζέιλεν Χαντς έπαιξε ρόλο, δεν έψαξε για δικαιολογίες. «Ο Χαντς είναι μια σημαντική μονάδα αλλά έχουμε κι άλλους παίκτες οι οποίοι μπορούν να καλύψουν την απουσία του. Βγάλαμε σουτ, δεν τα βάλαμε. Είχαμε κλεψίματα, ο Άρης έκανε 22 λάθη κι ενώ αυτά πρέπει να τα τιμωρείς, εμείς είχαμε μόνο εννιά πόντους στον αιφνιδιασμό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα