ΑΕΚ-Μαρούσι 91-89: Το μεγάλο καλάθι του Κουζμίνσκας at the buzzer (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας λύτρωσε την ΑΕΚ κόντρα στο Μαρούσι, σκοράροντας το νικητήριο καλάθι στο «μηδέν» απέναντι στην ομάδα των βορείων προαστίων και έτσι πήγε στράφι η μεγάλη εμφάνιση και η 40άρα του Αχμέντ Χιλ.

Το Μαρούσι παρατάχθηκε στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων χωρίς τους Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Χάρη Γιαννόπουλο όμως έφερε την ΑΕΚ στα όριά της!

Έτσι η «Ένωση» χρειάστηκε το καλάθι του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για το τελικό 91-89 αφού ο Λιθουανός φόργουορντ είχε τον τελευταίο λόγο και προσυπέγραψε την απίθανη νίκη των γηπεδούχων.

Στην προηγούμενη φάση ο συγκλονιστικός Αχμέντ Χιλ πέτυχε τρίποντο από τα 9 μέτρα για το 89-89, φτάνοντας τους 40 πόντους (7/9 βολ., 6/7 δίπ., 7/15 τρίπ.) για την ομάδα των βορείων προαστίων!

Ο Ζοάν Πλάθα πήρε timeout στο 1.2" και ο Κουζμίνσκας τελείωσε τη δουλειά για την ΑΕΚ σκοράροντας at the buzzer μέσα σε πανδαιμόνιο.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα