Παναθηναϊκός: Εκτός εξάδας ξένων κόντρα στον Κολοσσό ο Γκάι

Παναθηναϊκός: Εκτός εξάδας ξένων κόντρα στον Κολοσσό ο Γκάι

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Εκτός εξάδας ξένων κόντρα στον Κολοσσό ο Γκάι

bet365

Χωρίς τον Κάιλ Γκάι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Κάιλ Γκάι είναι αυτός που πληρώνει το... τίμημα του κανονισμού των έξι ξένων στην Basket League. Ο Εργκίν Αταμάν έθεσε εκείνο εκτός της εξάδας των ξένων για την αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (17:15 - ΕΡΤ3 & Live στο Gazzetta). Οι «πράσινοι» άλλωστε μετά τον ερχομό του Κέντρικ Ναν έχουν πληθώρα επιλογών στην περιφέρεια και ο Γκάι δε χώρεσε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στα πλάνα του Τούρκου προπονητή.

Θυμίζουμε ότι προ εβδομάδας, όταν και ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ήταν ξανά αυτός που κόπηκε την τελευταία στιγμή από την εξάδα, με τον Ναν να βρίσκει ρυθμό και είναι εκ των κορυφαίων, δίνοντας λύσεις στο φινάλε για να διατηρηθεί το αήττητο εντός των τειχών.

Στα 4 παιχνίδια που έχει προλάβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ο Κάιλ Γκάι, μετράει 8.5 πόντους μέσο όρο σε σχεδόν 26 λεπτά, έχοντας σημαντική συνεισφορά στο «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ όπου και σκόραρε συνολικά 11 με 3/6 τρίποντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα