Basket League: Προβλήματα για ΑΕΚ και Άρη, επικίνδυνη έξοδος για Περιστέρι

Δημήτρης Οικονόμου
Μακλεμορ

bet365

Με τρία παιχνίδια ξεκινάει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την Basket League. Ξεχωρίζει αυτό του Αμαρουσίου με το Περιστέρι στον «Άγιο Θωμά».

Τη σκυτάλη της μπασκετικής δράσης αναλαμβάνει η Basket League. Η 5η αγωνιστική ξεκινάει και χωρίζεται σε τρεις δόσεις για το απόγευμα του Σαββάτου, με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Η αρχή γίνεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα τα Λιόσια. Εκεί όπου η ΑΕΚ betsson θα υποδεχτεί την Καρδίτσα (17:15, ΕΡΤ3) για να επιστρέψει στις νίκες μετά την παρένθεση της Θεσσαλονίκης και το ματς με τον Άρη.

Ωστόσο ο κόουτς Πλάθα αντιμετωπίζει κάποια σημαντικά προβλήματα. Ο Καμπενγκέλε είναι σχεδόν απίθανο να παίξει, μιας και η θλάση συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο μαζί του αμφίβολοι συνεχίζουν να είναι και οι Κουζμίνσκας, Φλιώνης που ακολούθησαν ατομικό τις τελευταίες ημέρες.

Λίγη ώρα αργότερα γίνεται το τζάμπολ στη Ρόδο. Εκεί όπου ο Κολοσσός φιλοξενεί (18:00, ERTSports1) τον επίσης ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς Άρη. Μετά την ήττα από την Κλουζ στο EuroCup, οι «κιτρινόμαυροι» ταξίδεψαν χωρίς τους Τολιόπουλο και Σλαφτσάκη στη Ρόδο.

Θυμίζουμε πως ο Μπλούμπεργκς παραμένει εκτός μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι απέναντι στη Λιετκαμπέλις.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει στον «Άγιο Θωμά». Το Μαρούσι την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στην Καρδίτσα και τώρα θέλει να ντουμπλάρει την επιτυχία του αντιμετωπίζοντας το Περιστέρι bwin (20:15, ΕΡΤ3).

Η ομάδα του Σπανούλη έκανε και αυτή... σεφτέ απέναντι στον Προμηθέα την περασμένη εβδομάδα και θέλει να χτίσει ένα σερί μετά τα αρνητικά αποτελέσματα του ξεκινήματος.

Η 5η αγωνιστική

Σάββατο 4/11

  • ΑΕΚ - Καρδίτσα (17:15)
  • Κολοσσός - Άρης (18:00)
  • Μαρούσι - Περιστέρι (20:15)

Κυριακή 5/11

  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (17:15)
  • Προμηθέας Πάτρας - Λαύριο (20:15)

Δευτέρα 6/11

  • Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας (20:15)

Η κατάταξη

  1. Παναθηναϊκός 4-0
  2. Ολυμπιακός 3-1
  3. Άρης 3-1
  4. Προμηθέας Πάτρας 3-1
  5. Λαύριο 3-1
  6. ΠΑΟΚ 2-2
  7. Κολοσσός 2-2
  8. ΑΕΚ 1-3
  9. Απόλλων Πάτρας 1-3
  10. Περιστέρι 1-3
  11. Μαρούσι 1-3
  12. Καρδίτσα 0-4
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα