Κολοσσός Ρόδου: Υπέγραψε τον Γκάουντλοκ

Κολοσσός Ρόδου: Υπέγραψε τον Γκάουντλοκ

Σπύρος Μαρκεζίνης
Κολοσσός Ρόδου: Υπέγραψε τον Γκάουντλοκ

bet365

Με μία πολύ σημαντική προσθήκη συνεχίζει ο Κολοσσός Ρόδου καθώς υπέγραψε με τον Άντριου Γκάουλντοκ, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει την νησιώτικη ομάδα στο σκοράρισμα.

Ο Κολοσσός Ρόδου υπέγραψε με τον Άντριου Γκάουντλοκ, στοχεύοντας να ανεβάσει με αυτόν τον τρόπο το επίπεδο της επιθετικής του λειτουργίας.

Η ομάδα από το νησί του Αιγαίου αναμένεται πολύ σύντομα να αποκτήσει την αγωνιστική βοήθεια ενός παίκτη με μακρά καριέρα στην Ευρώπη. Ο Άντριου Γκάουντλοκ έχει συμφωνήσει με τον Κολοσσό και πολύ σύντομα θα ενταχθεί στο ρόστερ με σκοπό να προσφέρει την βοήθειά του στο σκοράρισμα, ένα σημείο του παιχνιδιού όπου το σύνολο του Κούρο Σεγκούρα δυσκολεύεται μέχρι στιγμής να βρει λύσεις.

Ο 34χρονος γκαρντ από τις ΗΠΑ, πέρυσι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού ωστόσο από το 2021 που ανήκε στην Μπιλμπάο είχε βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ισπανικό σύλλογο. Στο παρελθόν έχει περάσει από την Ούνιξ Καζάν, την Φενέρμπαχτσε, την Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ έχει φορέσει και την φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Κολοσσός Ρόδου αναμένεται επίσης να λύσει την συνεργασία του με κάποιον από τους ξένους του, με επικρατέστερο σενάριο να είναι αυτό της αντικατάστασης του Τζέρελ Σίμονς. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο ρόστερ, ωστόσο δεν έχει βοηθήσει όσο αναμενόταν την ομάδα του, έχοντας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές κατά μέσο όρο μόλις 5,33 πόντους σε 16:41 λεπτά συμμετοχής ενώ έχει μοιράσει μία ασίστ.

Ο Γκάουντλοκ άρχισε την σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Ανδόρα έχοντας υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο και είχε κατά μέσο όρο 11,8 πόντους με 0,8 ασίστ και 0,7 ριμπάουντ. Όσο βρισκόταν στην Euroleague είχε κατά το πέρασμά του από την Φενέρμπαχτσε την περίοδο 2014-15, 17 πόντους με 2,2 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ, την σεζόν 2016-17 στην Μακάμπι 17,2 πόντους ενώ μάζευε 2,6 ριμπάουντ και μοίραζε 2,8 ασίστ, ενώ στην τελευταία του χρονιά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μετρούσε 12,3 πόντους, 2,4 ριμπάοντ και 1,8 ασίστ σε κάθε αγώνα.

Κατά την παρουσία του στο EuroCup είχε με την Ούνιξ Καζάν 18,8 πόντους, 2 ριμπάουντ, 31 ασίστ το 2013-14 ενώ το 2019-20 με την Βενέτσια 6,3 πόντους με 0, 7 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε τρεις αγώνες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα