Περιστέρι bwin: Με ελληνικό διαβατήριο θα αγωνίζεται ο Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ

Περιστέρι bwin: Με ελληνικό διαβατήριο θα αγωνίζεται ο Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ

Μήτρου Λονγκ

bet365

Ως Έλληνας θα αγωνίζεται στην Basket League ο Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ, που απέκτησε το διαβατήριο για το οποίο προσπαθούσε τόσο αυτός όσο και το Περιστέρι το τελευταίο διάστημα.

Το διαβατήριο που περίμενε να πάρει στα χέρια του ο Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ (26 ετών, 1.87μ.) κατέφτασε. Ο γκαρντ του Περιστερίου bwin μετά το πέρασμά του από ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Πατρών και Άρη είναι και με τη βούλα Έλληνας.

Οι διαδικασίες είχαν αρχίσει καιρό και πλέον ο στόχος επετεύχθη για την ομάδα της Δυτικής όχθης. Ο Ελάιτζα θα αγωνίζεται ως Έλληνας στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, μιας και το νομικό τμήμα της ΚΑΕ Περιστερίου που έτρεξε τις διαδικασίες κατέθεσε όσα χρειαζόταν και πήρε το διαβατήριο του παίκτη.

Με αυτόν τον τρόπο το Περιστέρι πλέον μετρά έξι ξένους (Ράγκλαντ, Ντάνγκουμπιτς, Χαντς, Ρένφρο, Κένι Γουίλιαμς, Τόμπσον) και δε θα χρειάζεται να κάνει rotation μεταξύ των παικτών του στην Basket League.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα