ΑΕΚ: Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής, κατέθεσε τα δελτία για την Basket League

ΑΕΚ: Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής, κατέθεσε τα δελτία για την Basket League

Παίκτες της ΑΕΚ.

bet365

Η ΑΕΚ πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ ήδη τρέχει την έκδοση των δελτίων για τη νέα σεζόν, δείγμα ότι φτάνει στο τέλος του το θέμα των Ban.

Η ΑΕΚ έχει μπει στην αγωνιστική εβδομάδα που θα την οδηγήσει στο τζάμπολ της πρεμιέρας απέναντι στο Λαύριο (17:15, 7/10). Και στη «Βασίλισσα» τρέχουν πολλά εξωγηπεδικά και κομβικά ζητήματα.

Η Ένωση πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ την ίδια στιγμή έχουν κατατεθεί τα έγγραφα για την έκδοση των δελτίων των νέων παικτών, εν αναμονή της διευθέτησης των ban που έχουν επιβληθεί από τη FIBA.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ «κουβαλάει» 18 ban κάτι που σημαίνει ότι για να εκδοθούν τα νέα δελτία, θα πρέπει να τα μηδενίσουν (είτε με εξόφληση, είτε με νέο διακανονισμό).

Οι διαπραγματεύσεις με όσους έχουν επιβάλλει τα ban - μέσω της FIBA - προχωρούν και ένα μεγάλο κομμάτι του έχει ήδη κλείσει. Στην ΑΕΚ θεωρούν βέβαιο, είτε εύκολα, είτε δύσκολα, ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ξεμπερδέψει και επίσημα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα