Περιστέρι: Τη Δευτέρα (02/10) η Media Day

Περιστέρι: Τη Δευτέρα (02/10) η Media Day

Νίκος Καρφής
Ο Σπανούλης

bet365

Η media day του Περιστερίου Bwin θα γίνει την Δευτέρα 2 Οκτώβρη στις 11:00.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται στη Ρόδο, εκεί όπου το Σάββατο 30 Οκτώβρη (17:00) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον μικρό τελικό του Super Cup. Το Περιστέρι Bwin θέλει να μπει σε άλλη μια πετυχημένη σεζόν, έχοντας να κινηθεί σε τρία μέτωπα. Πρωτάθλημα, BCL και Κύπελλο Ελλάδος. Τη σεζόν που πέρασε τερμάτισε στην τρίτη θέση στη Basket League, ενώ έφτασαν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Οι Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης έκαναν γνωστό πως η Media Day της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Οκτώβρη στις 11:00.

Αναλυτικά

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ενημερώνει ότι τη Δευτέρα (02/10) θα πραγματοποιηθεί η Media Day της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από τις 11:00 έως τις 11:45, οι καλαθοσφαιριστές του Περιστερίου bwin θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε., προκειμένου να μιλήσουν για την προσεχή σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα