ΑΕΚ: Ο Μαυροειδής δεν έχει... σκοτώσει τον παίκτη μέσα του (vid)

ΑΕΚ: Ο Μαυροειδής δεν έχει... σκοτώσει τον παίκτη μέσα του (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μαυροειδής

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί να αποχωριστεί ακόμα την... μυρωδιά του παρκέ.

Είναι δεδομένο ότι ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ και νυν γενικός αρχηγός της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ θα ήθελε πολύ να ήταν μέσα από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ και να έκανε και εκείνος «ζέσταμα» μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Βέβαια πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση αλλά παρέμεινε στην ΑΕΚ από διαφορετικό πόστο. Παρόλα αυτά δεν έχει «σκοτώσει» τον παίκτη μέσα του. Και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι συμφώνησε να συνεχίσει σε... ερασιτεχνικό επίπεδο και δη στην ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων που παίρνει μέρος στην Α' ΕΣΚΑ.

Και να 'ταν μόνο αυτό; Ακόμα και στο... καθιερωμένο «ζέσταμα» της ΑΕΚ δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον εαυτό του. Δεν ξέρουμε εάν το κάνει για να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του νέου πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία για μερικές ελεύθερες βολές και κάποια από τα αγαπημένα του floaters πριν από το ματς της Ένωσης με το Περιστέρι bwin για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα