Άρης: Σπουδαία επένδυση με τον Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου

Άρης: Σπουδαία επένδυση με τον Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου

Χατζηλάμπρου

bet365

Ο Άρης απέκτησε έναν από τους κορυφαίους παίκτες σε ηλικία 15 ετών, τον Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική Παμπαίδων αλλά και στα μπαράζ ανόδου με την ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου.

Στην ηλικία του Χρυσόστομου Χατζηλάμπρου μπορεί να διακρίνει κανείς το επίπεδο ταλέντου και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά ενός αθλητή. Είναι δύσκολο να προβλέψει την πορεία του καθώς αυτή εξαρτάται από τον ίδιο τον αθλητή. Τις θυσίες στις οποίες είναι αποφασισμένος να προχωρήσει, τις εργατοώρες που θα διαθέσει για την ατομική βελτίωσή του αλλά και την άρτια συνύπαρξή του σε μια ομάδα. Προς το παρόν, ο 15χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν έχει απλά τα στοιχεία που χρειάζεται ένας αθλητής για να ονειρευτεί ένα λαμπρό μέλλον, αλλά τα έχει αποδείξει ακόμη και σε ανδρικό επίπεδο.

Φέτος, στα μπαράζ ανόδου των νησιωτικών Πρωταθλημάτων στη Γ’ Εθνική, ο Χατζηλάμπρου δεν έβαλε απλά τη σφραγίδα του αλλά φτάνοντας στο σημείο να σκοράρει έως και 41 πόντους (!) ήταν ο πρωταγωνιστής για τον ΒΑΟΛ Χίου. Στην ημιτελική και τελική φάση του τοπικού Πρωταθλήματος στη Χίο είχε περί των 20 πόντων κατά μέσο όρο με 22 εύστοχες προσπάθειες τριών πόντων. Ακολούθησε η κλήση του στην Εθνική Παμπαίδων όπου επίσης έκανε εξαιρετικά παιχνίδια κερδίζοντας τα εύσημα και από προπονητές αντιπάλων ομάδων. Σημείωσε 30 πόντους στη φιλική αναμέτρηση με την Ιταλία με την οποία έκλεισε η συμμετοχή του σε τουρνουά που έγινε στην Αθήνα.

Στον Άρη, παρακολουθούσαν από καιρό την περίπτωση του νεαρού γκαρντ αλλά… δεν έπαιζαν μόνοι τους. Υπήρξε έντονος ανταγωνισμός με ομάδες οι οποίες διαθέτουν μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα, τελικώς όμως κατάφεραν να τον πείσουν. Κι έτσι ο ΑΣ Άρης και το ARIS Elite Basketball Program ανακοίνωσε την απόκτησή του, βάζοντας στο δυναμικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

«Ο Χατζηλάμπρου είναι γεννηθείς το 2008 και με ύψος 1.94μ. αγωνίζεται ως γκαρντ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και ο ΑΡΗΣ τον απέκτησε από τον ΒΑΟΛ Χίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρότι 15 ετών, οδήγησε την ομάδα του στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου της ΕΟΚ, όντας ο πρώτος σκόρερ της στις σειρές με τους Ίωνες και τον ΝΟΘ, μετρώντας 19 πόντους κατά μέσο όρο, 22 εύστοχα τρίποντα και αγώνα στον οποίο πέτυχε 41 πόντους με 8 τρίποντα.

Το νέο απόκτημα του ΑΡΗ είναι διεθνής με την Εθνική Παμπαίδων. Τον καλωσορίζουμε στο ARIS Elite Basketball Program και του ευχόμαστε καλή επιτυχία, με υγεία πάνω απ’ όλα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα