Άρης μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη οι Καρ, Μπέιτς και Μπλούμπεργκς

Άρης μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη οι Καρ, Μπέιτς και Μπλούμπεργκς

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Άρης υποδέχθηκε τρεις αθλητές του το μεσημέρι της Κυριακής (13/8) καθώς έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι Μάρκους Καρ, Μάνι Μπέιτς και Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς.

Οι τρεις αθλητές θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ακολουθήσει η συμμετοχή τους στην προετοιμασία του Άρη ενόψει της επόμενης χρονιάς. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εξάλλου και ο Γιάννης Καστρίτης ούτως ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας και φυσικά τον προγραμματισμό των φιλικών προετοιμασίας. Μάλιστα για τον προπονητή του Άρη σημείωσε ο Λετονός Μπλούμπεργκς ότι… «είχαμε αρκετές συζητήσεις με τον κόουτς και εξαιρετική επαφή. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που με ώθησαν στην απόφαση να έρθω στον Άρη μαζί με τις εικόνες που είδα από τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο».

Ο Άρης θα αποτελέσει την πρώτη επαγγελματική δουλειά και για τον Μάνι Μπέιτς ο οποίος σημείωσε ότι… «ξέρω ότι θα δοκιμαστώ στο υψηλό επίπεδο αλλά είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Ξέρω επίσης ότι υπάρχουν απαιτήσεις και ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στους εντός έδρας αγώνες μου. Είμαι παίκτης ο οποίος δίνει ενέργεια σε μια ομάδα».

Τους τρεις παίκτες υποδέχθηκε ο μάνατζερ του Άρη, Χρήστος Ταπούτος, αλλά και φίλοι της ομάδας οι οποίοι ήταν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»! Ο Μάρκους Καρ αναφέρθηκε σ’ έναν καλό φίλο του από τον οποίον άντλησε πληροφορίες τόσο για την ομάδα όσο και για τον Γιάννη Καστρίτη! «Νιώθω ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη συνεργασία, μίλησα εξάλλου και με τον φίλο μου τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ», είπε μεταξύ άλλων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα