ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο (και) του Τσέισον Ραντλ

ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο (και) του Τσέισον Ραντλ

O Τσέισον Ραντλ.

bet365

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να συνεχίσει τις υπερβάσεις, καθώς οι επαφές με τον Τσέισον Ραντλ (30χρ., 1.88) είναι προχωρημένες και σε καλό δρόμο.

Η ΑΕΚ χρειάζεται ακόμη δύο ξένους για να συμπληρώνει την επτάδα της σεζόν 2023-2024. Και μέχρι στιγμής έχει συμφωνήσει με πέντε: Τζόρνταν ΜακΡέι, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, Μπεν ΜάκΛεμορ και Λανγκστον Χολ.

Ο Τσέισον Ραντλ, ένας παίκτης που είχε αποκαλύψει το Gazzetta, αναμένεται να είναι ο έκτος ξένος για τη φετινή σεζόν, αφού οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες και βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ραντλ είναι έτοιμος να πει το «ναι» και να δώσει μία ακόμη πολύτιμη λύση στην περιφέρεια της Ένωσης. Και όλα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν άμεσα, αφού τώρα ανοίγει η αγορά στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται ο παίκτης.

@Photo credits: OKC BLUE twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα