Άρης και ΑΕΚ επιδιώκουν την υπέρβαση με τον Τσέισον Ραντλ!

Ο Ραντλ

bet365

Μια μεγάλη μάχη εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες μεταξύ Άρη και ΑΕΚ καθώς οι δύο ελληνικές ομάδες επιδιώκουν την υπέρβαση και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον ίδιο παίκτη, τον Τσέισον Ραντλ (30, 1.91).

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον απόφοιτο του Stanford ο οποίος μέτρησε περί των 120 αγώνων στο ΝΒΑ με Φιλαδέλφεια, Νέα Υόρκη, Γκόλντεν Στέιτ, Ορλάντο και Ουάσινγκτον στην οποία αγωνίστηκε σε 49 παιχνίδια τη σεζόν 2018-19. Προηγήθηκε η παρουσία του στη Νίμπουρκ (2015-16), κυρίως όμως το πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2017-18) με την οποία κατέκτησε την Euroleague αλλά και το ισπανικό Πρωτάθλημα. Στο ίδιο διάστημα (2016-2023) ο Αμερικανός γκαρντ πέρασε από Κίνα, Νέα Ζηλανδία και φυσικά την G League στην οποία αγωνίζεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και στις θυγατρικές ομάδες των Ντένβερ Νάγκετς, Οκλαχόμα Θάντερ. Πέρυσι είχε 14.1 πόντους κατά μέσο όρο στο Πρωτάθλημα… προθάλαμο του ΝΒΑ, βασιζόμενος στο αγωνιστικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του, το μακρινό σουτ έχοντας 66/166 τρίποντα, δηλαδή ποσοστό 39.7%. Η καλύτερή του χρονιά στο ΝΒΑ ήταν η τελευταία του (2020-21) με το Ορλάντο όπου σε 41 αγώνες είχε 6.5 πόντους κατά μέσο όρο με 34% στο μακρινό σουτ.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες Άρης και ΑΕΚ είναι οι δύο ελληνικές ομάδες οι οποίες διαπραγματεύονται με τον παίκτη και μάλιστα βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων μαζί του προσδοκώντας τη θετική απάντηση. Κατά τις ίδιες πηγές, η ΑΕΚ προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο στον έμπειρο σούτινγκ γκαρντ και λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Τσέισον Ραντλ θα κοινοποιήσει την απόφασή του. Σαφέστατα, οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες καταφέρει να εντάξει τον 30χρονο γκαρντ στο ρόστερ της θα έχει καταφέρει την υπέρβαση καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με αποδεδειγμένη ικανότητα, παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και φυσικά σε εξαιρετική ηλικία.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα