Άρης μεταγραφές: Συμφωνία με Λευτέρη Μποχωρίδη!

Άρης μεταγραφές: Συμφωνία με Λευτέρη Μποχωρίδη!

Λευτέρης Μποχωρίδης

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επιστρέφει στον Άρη καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου και στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να διευθετηθεί και το διαδικαστικό κομμάτι της μεγάλης επιστροφής…

Μια σπουδαία επιστροφή δεν δρομολογείται απλά, αλλά σε προφορικό επίπεδο ήδη έχει τελειώσει καθώς ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα επιστρέψει στο… σπίτι του, στο Nick Galis Hall. Η συμφωνία του έμπειρου γκαρντ με τους «κίτρινους» είναι δεδομένη, προβλέπει συνεργασία διάρκειας ενός έτους και μάλιστα εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επικυρωθεί εγγράφως με την υπογραφή του συμβολαίου! Μάλιστα, πριν από λίγο, η ΚΑΕ Άρης επιβεβαίωσε τη συμφωνία με διαρροή της, σημειώνοντας ότι απομένει η διευθέτηση του διαδικαστικού τομέα για την επικύρωσή της.

Κι έτσι ο 29χρονος γκαρντ επιστρέφει στο περιβάλλον που ανδρώθηκε έπειτα από μια τριετία στον Παναθηναϊκό. Ο Μποχωρίδης ανδρώθηκε μπασκετικά στους «κίτρινους», πήρε το βάπτισμα του πυρός σε επαγγελματικό επίπεδο με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα για να ακολουθήσει η πώλησή του στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2014. Επέστρεψε στους «κίτρινους» στα μέσα της σεζόν 2017-18, παρέμεινε και την επόμενη χρονιά για να αποχωρήσει στα μισά της περιόδου 2019-20 και πάλι για τους «πράσινους». Πέρυσι αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στην Basketleague και 17 στην Euroleague.

Αδιαμφισβήτητα, με την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη οι «κίτρινοι» ισχυροποιούνται στην περιφέρεια καθώς δεν αλλάζει το πλάνο της προσθήκης ενός ακόμη Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ με την οποία θα κλείσει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα