Νετζήπογλου: «Tιμή μου να αγωνιστώ στην ΑΕΚ, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας»

Νετζήπογλου: «Tιμή μου να αγωνιστώ στην ΑΕΚ, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας»

Ο Όμηρος Νετζήπογλου

bet365

Ο Όμηρος Νετζήπογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της «Ένωσης».

Ο Όμηρος Νετζήπογλου θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αφού υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027.

Έτσι, μετά τους Κουζέλογλου και Χατζηδάκη, η «Ένωση» συνεχίζει να ενισχύει τον ελληνικό της κορμό, με τον Τζουάν Πλάθα να αναζητά και τους υπόλοιπους που θα συνθέσουν το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου.

Ο 21χρονος γκαρντ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της «Ένωσης», τονίζοντας όσον αφορά τη μεταγραφή του: «Θέλω να πω ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στην οικογένεια της ΑΕΚ, που μου δίνει την ευκαιρία ν' αγωνιστώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας. Είναι τιμή μου. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100%».

Ο Νετζήπογλου πέρσι πραγματοποίησε μία ακόμα γεμάτη σεζόν στον Άρη πέρσι, αγωνιζόμενος για 22 παιχνίδια με μέσο όρο 19 λεπτών. Σε αυτό το διάστημα είχε 5.59 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο.

@Photo credits: AEK BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα