«Πυρ» της Θύρας 7 σε Σλούκα: «Ψεύτης και προδότης, είπες ότι δεν θα πήγαινες στον Παναθηναϊκό ούτε για 10 εκατομμύρια ευρώ»

«Πυρ» της Θύρας 7 σε Σλούκα: «Ψεύτης και προδότης, είπες ότι δεν θα πήγαινες στον Παναθηναϊκό ούτε για 10 εκατομμύρια ευρώ»

Newsroom
ΣΕΦ
Με αφορμή τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό η «Θύρα 7» εξέδωσε ανακοίνωσε εξαπολύοντας επίθεση στον 33χρονο γκαρντ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Κώστας Σλούκας, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Η «Θύρα 7» εξαπέλυσε επίθεση στον διεθνή γκαρντ αναφέροντας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της ένα περιστατικό μετά το τέλος της φετινής σεζόν: «Αφού σε φωνάξαμε έξω και καθίσαμε, μας ευχαρίστησες για όλα και ΕΙΔΙΚΑ για την στήριξη που σου παρείχαμε στις δύσκολες στιγμές ΣΟΥ! Μας είπες ότι θέλεις να μείνεις πιο πολύ απ' όλους, απλά έχεις πρόβλημα επειδή κατά την άποψη σου, δεν σε βάζει ο Μπαρτζώκας αρκετά.

Εμείς σου δηλώσαμε ότι πάνω απ' όλα ΠΑΝΤΑ είναι η ΟΜΑΔΑ και ότι επιθυμούμε να βρείτε την χρυσή τομή με τον προπονητή μας, τον οποίο φυσικά και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ! Εσύ έβαλες το ΕΓΩ σου πάνω απ' την ομάδα! Ο κύριος λόγος που είσαι ΨΕΥΤΗΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ αλλά και ΛΙΓΟΣ σαν άντρας ειναι πως όταν σου είπαμε, πως και αν δεν τα βρεις με τον προπονητή μας, ΔΕΝ θέλουμε να πας στον Παναθηναϊκό ,εσύ πετάχτηκες νευριασμένος από την καρέκλα και είπες ότι στον Παναθηναϊκό δεν θα πήγαινα ούτε για 10 εκατομμύρια ευρώ!

Εμείς σου απαντήσαμε ότι αυτά τα έχουμε ξανακούσει και να μην είσαι απόλυτος. Εσύ δήλωνες ότι προδότης δεν υπήρξες ποτέ και ότι άφησες λεφτά για να έρθεις στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ολα τα παραπάνω, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι όλο αυτό τον καιρό έπαιζες ΘΕΑΤΡΟ, ότι ΜΙΛΑΓΕΣ με τους εχθρούς μας καιρό πριν και πούλαγες ΠΑΡΑΜΥΘΙ σε εμάς και σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού....

Αδιάφορο μας είναι ότι πήγες στον Παναθηναϊκό, έτσι και αλλιώς με βάση τις προσφορές, η διοίκηση και ο προπονητής μας στην πραγματικότητα σε ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα