ΑΕΚ: Την Τρίτη (4/7) το ραντεβού με τον Κουζέλογλου

ΑΕΚ: Την Τρίτη (4/7) το ραντεβού με τον Κουζέλογλου

ΑΕΚ: Την Τρίτη (4/7) το ραντεβού με τον Κουζέλογλου

bet365

Ο Γιάννης Κουζέλογλου πιθανό να επιστρέψει στην ΑΕΚ, με τις επαφές των δύο πλευρών να βρίσκονται σε καλό δρόμο. Αύριο (Τρίτη) το επίσημο ραντεβού μαζί του για να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση.

Ο διεθνής φόργουρντ βρίσκεται μεταξύ των Ελλήνων παικτών που τσεκάρει η ΑΕΚ ως πιθανούς στόχους. Με φόντο την ενίσχυση του ελληνικού της κορμού, οι «κιτρινόμαυροι» δε θα μπορούσαν να μην κοιτάξουν την περίπτωση του Γιάννη Κουζέλογλου

Πλέον οι οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο. Τόσο η ΑΕΚ θέλει να υπάρξει... επανασύνδεση όσο και ο παίκτης. Άλλωστε είναι μία σχέση που διαρκεί αρκετό καιρό. Η Ένωση έχει τσεκάρει την περίπτωσή του αρκετές φορές τους προηγούμενους μήνες και σε διαφορετικές εποχές. Αύριο (Τρίτη) το επίσημο ραντεβού μαζί με τον παίκτη για να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση, με τους ανθρώπους της Βασίλισσας να περιμένουν την απάντηση του.

Τη χρονιά που πέρασε, ο Κουζέλογλου έπαιξε στο Λαύριο και είχε 10.2 πόντους, 5.6 ριμπάουντ μέσο όρο, ενή αγωνίστηκε και στη Μπούργος, μετρώντας 4.3 πόντους και 2.6 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα