Το «αντίο» του Χάμερ στο Περιστέρι: «Ιστορική σεζόν που δεν θα ξεχάσω σύντομα»

Το «αντίο» του Χάμερ στο Περιστέρι: «Ιστορική σεζόν που δεν θα ξεχάσω σύντομα»

Ο Χάμερ με το Περιστέρι

bet365

Ο Ίαν Χάμερ ολοκλήρωσε τη θητεία του στο Περιστέρι, το οποίο ευχαρίστησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, έχοντας φυλαγμένα μερικά όμορφα λόγια.

Οι εξελίξεις αναφορικά με τα πρόσωπα που μένουν και φεύγουν στο Περιστέρι bwin συνεχίζονται, με τον Ίαν Χάμερ να παίρνει τα ηνία. Μετά το επίσημο τέλος του Σιλβέν Φρανσίσκο από τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης», ο Αμερικανός ψηλός είχε το δικό του «ευχαριστώ» στην ομάδα που αποτέλεσε κομμάτι μεσούσης της σεζόν.

Ο Χάμερ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία, ήταν η επιλογή του Βασίλη Σπανούλη για την ενίσχυση της frontline και συνέβαλε στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Προσφάτως, δήλωσε πως η απόφασή του να πει το «ναι» στο Περιστέρι ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να πάρει, ενώ στο... αντίο του έγραψε: «Είναι πάντα δύσκολο να έρχεσαι σε μια ομάδα στα μέσα της σεζόν, αλλά ήμουν τυχερός με αυτή την ομάδα. Το απίστευτο προσωπικό, οι προπονητές και φυσικά οι παίκτες έκαναν την μετάβαση τόσο εύκολη. Από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μέχρι την εξασφάλιση της τρίτης θέσης, αυτή ήταν μια ιστορική σεζόν για @peristeribc και μια σεζόν που δεν θα ξεχάσω σύντομα. Είμαι τόσο χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτής της απίστευτης ομάδας και ήταν μια τρομερή πορεία. Ευχαριστώ για όλα!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα