Μωραΐτης: Τέλος από το Περιστέρι, ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό

Ο Μωραΐτης σε παιχνίδι του Περιστερίου

bet365

Ο Δημήτρης Μωραΐτης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το Περιστέρι bwin και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Παρελθόν από την ομάδα των δυτικών προαστίων αποτελεί ο Δημήτρης Μωραΐτης ο οποίος έχει έρθει εδώ και αρκετό καιρό σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ για την απόκτηση του 24χρονου γκαρντ.

«Η προσφορά σου στον σύλλογο, τεράστια! Σε ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη Μωραΐτη για όλα όσα πετύχαμε μαζί και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο σταθμό της καριέρας σου!» ανέφερε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Περιστερίου bwin στον Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Ο Μωραΐτης μέτρησε τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Περιστερίου bwin 7.4 πόντους, 2.6 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Basket League, ενώ αντίστοιχα στο BCL είχε 5.5 πόντους, 2.4 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα