Ολυμπιακός: Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα χέρια των «ερυθρολεύκων»

Ολυμπιακός: Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα χέρια των «ερυθρολεύκων»

Newsroom
αγγελοπουλοι
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αποκτώντας το δικό του γήπεδο!

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πήραν τον λόγο στο περιθώριο της απονομής του πρωταθλήματος και είχαν μια πολύ σημαντική είδηση να ανακοινώσουν!

«Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου εκφράζοντας την προσδοκία του για το μέλλον.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, σχολίασε: «Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο και του χρόνου. Όπως επίσης του χρόνου να σπάσουμε τα ρεκόρ στα sold out. Σήμερα γράφουμε ιστορία, πανηγυρίζουμε όλοι μαζί το δεύτερο σερί double. Ζούμε μοναδικές στιγμές και είναι αυτό που μας αξίζει».

Από τη πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σχολίασε: «Το 2019 που φύγαμε από το ΟΑΚΑ ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας για το μέχρι τέλους. Αν δεν είχαμε τη δική σας υποστήριξη δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Οπότε σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Και το μέχρι τέλους συνεχίζεται. Τώρα ξεκινάμε...»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα