Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Όσο είμαστε μαζί στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούμε για τίποτα»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Όσο είμαστε μαζί στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούμε για τίποτα»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος
Οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού δεν ανησυχούν καθόλου για την επόμενη ημέρα, που βρίσκει την ομάδα τους να έχει κατακτήσει το double για δεύτερη σερί σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έτυχε μίας θερμής υποδοχής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου και επέστρεψε ως πρωταθλητής μετά τον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ. Οι Πρόεδροι της ομάδας, κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησαν από κοινού δηλώσεις, περιγράφοντας τη χαρά τους για τα όσα πέτυχε η ομάδα τη φετινή σεζόν, ενώ μίλησαν και για την επόμενη ημέρα.

Οι δηλώσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

«Όχι δεν είχε έξτρα πριμ, είχε πανηγυρικό κλίμα. Είναι μια πολύ μεγάλη δικαίωση. Το μέχρι τέλους ξέρετε πώς ξεκίνησε, τι είναι και πώς συνεχίζεται. Τους τελευταίους 16 μήνες έχουμε κατακτήσει 5 τίτλους στην Ελλάδα, όσους είχαμε κατακτήσει τα προηγούμενα 16 χρόνια. Ό,τι άλλο και να πούμε είναι περιττό, δεν είναι στιγμή να αναλύσουμε τι άλλαξε με δικές μας θυσίες και αποφάσεις. Δεν παρακαλέσαμε, δεν εκβιάζουμε, δεν απειλούμε. Είναι από τις μεγαλύτερες στιγμές που έχουμε ζήσει».

Για τη σεζόν: «Ήταν ονειρική χρονιά, χάσαμε για τρία δευτερόλεπτα την EuroLeague αλλά σήμερα γράψαμε ιστορία. Συνεχίζουμε με το double όπως και πέρσι. Έχει γίνει τρομερή δουλειά, είναι ο ορισμός της ομάδας και αυτοί που παίζουν και αυτοί που όχι, όσοι είναι γύρω της. Αλλιώς δε θα παίζαμε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Είμαστε οικογένεια και φαίνεται, παίξαμε φανταστικό μπάσκετ. Η ομάδα έβγαλε υγεία, στο πέμπτο παιχνίδι ήθελαν 80.000 άτομα να έρθουν. Πετύχαμε το δεύτερο σερί double για πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού, είναι μοναδικές στιγμές. Δε σκεφτόμαστε συμβόλαια και την επόμενη σεζόν, έχει και άλλα να γίνουν τις επόμενες ημέρες. Από όταν επιστρέψαμε από τη δύσκολη κατάσταση που αναγκαστήκαμε να βρεθούμε, φτάσαμε σε δύο Final-4 και τα δύο στο σουτ. Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ελλάδας και αγγίζει την κορυφή της Ευρώπης».

Για την επόμενη μέρα: «Έχουμε δύο μέρες πανηγυρισμούς μπροστά και μετά θα έχουμε ως στόχο μια δυνατή ομάδα για το Final-4 του Βερολίνου».

Για το σύνθημα του «μέχρι τέλους»: «Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, είναι σημαντικό, σε όλους αρέσει. Είναι πιο σημαντικό οι τίτλοι και αυτά που πετύχαμε, είναι μια δικαίωση, μια στάση ζωής. Το 16-1 είναι τρομερό ρεκόρ. Ο Παναθηναϊκός θα δυναμώσει, τον θέλουμε δυνατό γιατί μας κάνει και εμάς καλύτερους στην Ευρώπη. Όταν ακούμε το “μέχρι τέλους” χοροπηδάμε».

Για την αναγνώριση: «Η αναγνώριση της Ευρώπης ήταν πρωτόγνωρο, δεν έχει ξανασυμβεί. Μας δίνει χαρά και ευθύνη να διατηρήσουμε την ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο. Ο θαυμασμός είναι πιο σημαντικός, τους θέλουμε τους τίτλους αλλά είναι κάτι μοναδικό».

Για τα συμβόλαια των Σλούκα, Βεζένκοβ: «Υπάρχει νύχτα και μέρα πανηγυρισμών, δε θα μπούμε σε ανησυχίες. Θέλουμε να μείνουν στον Ολυμπιακό. Ξεχάσατε τον Παπανικολάου, μην ξεχνάτε τον αρχηγό. Όσο εμείς είμαστε μαζί στον Ολυμπιακό εμένα δε με ανησυχεί τίποτα».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα