Ολυμπιακός: Τιμωρήθηκε με 3.000 ευρώ για τον τρίτο τελικό

Ολυμπιακός: Τιμωρήθηκε με 3.000 ευρώ για τον τρίτο τελικό

Newsroom
Ολυμπιακός: Τιμωρήθηκε με 3.000 ευρώ για τον τρίτο τελικό
Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 στο ΣΕΦ απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δε γλίτωσε το πρόστιμο για τη ρίψη κροτίδων και καπνογόνων.

Ο τρίτος τελικός της Basket League θα κοστίσει στον Ολυμπιακό 3.000 ευρώ, μετά και την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο για τη ρίψη κροτίδων και τα καπνογόνα στο ΣΕΦ, αλλά και τα υβριστικά συνθήματα που καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα.

Η απόφαση του ΑΘλητικού Δικαστή

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ:

α) για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και

β) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη κροτίδων-άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 11-6-2023».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα