Βεζένκοβ: Ο Πρέσβης της Βουλγαρίας βράβευσε τον φόργουορντ του Ολυμπιακού

Σάσα Βεζένκοβ
Ο Πρέσβης της Βουλγαρίας στην Αθήνα, Βαλεντίν Ποριάζοβ βράβευσε με τιμητικό δίπλωμα τον Σάσα Βεζένκοβ για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος της χώρας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Ο Σάσα Βεζένκοβ βραβεύτηκε με τιμητκό δίπλωμα από τον Πρέσβη της Βουλγαρίας στην Αθήνα, Βαλεντίν Ποριάζοβ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην οικία του Βούλγαρου Πρέσβη την Τρίτη 13/6.

Κατά την απονομή του βραβείο, ο Βαλεντίν Ποριάζοβ στάθηκε στη συμβολή του Σάσα Βεζένκοβ στην προώθηση της εικόνας της Βουλγαρίας και του αθλητικού πνεύματος της χώρας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, ο Βούλγαρος Πρέσβης εξέφρασε τον βαθύ σεβασμό του για το ταλέντο του φόργουορντ του Ολυμπιακού και την εκτίμησή του για τα επιτεύματά του.

Από την πλευρά του, ο Σάσα Βεζένκοβ ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για την αναγνώριση και την τιμή, εκφράζοντας την ελπίδα του ότι οι επιτυχίες θα έχουν αντίκτυπο στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος της νέας γενιάς στη Βουλγαρία για τον αθλητισμό, ενισχύοντας τους δεσμούς φιλίας των δυο χωρών.

2

@Photo credits: mfa.bg/embassies/greece
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα