ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Τακιανό για επέκταση συνεργασίας έως το 2025

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Τακιανό για επέκταση συνεργασίας έως το 2025

Ο Τακιανός

bet365

Ο Φώτης Τακιανός δεν θα παραμείνει απλά στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αλλά συμφωνήθηκε η επέκταση της συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025.

Οι προθέσεις του Έλληνα τεχνικού φάνηκαν μετά την τελευταία ήττα από το Περιστέρι καθώς αναφερόμενος στο σχέδιο της επόμενης χρονιάς χρησιμοποίησε πρώτο πληθυντικό δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τις πραγματικές σκέψεις του. Αυτές επικυρώθηκαν στην πρώτη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάση Χατζόπουλο, όπου όχι απλά συμφωνήθηκε η συνέχιση αυτής της συνεργασίας αλλά και η επέκτασή της έως το καλοκαίρι του 2025. Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι έγινε πριν τις 15 Ιουνίου όπου καθεμία από τις δύο πλευρές είχε τη δυνατότητα να «βγει» από τη συμφωνία. Αποδείχθηκε όμως ότι καμία δεν είχε τη σχετική πρόθεση.

Στον ΠΑΟΚ νιώθουν ικανοποιημένοι από την επιλογή του Φώτη Τακιανού γιατί όταν ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, η ομάδα ήταν εκτός 6αδας του Πρωταθλήματος αλλά την οδήγησε στη διεκδίκηση της 3ης θέσης. Ο δε έμπειρος προπονητής ήθελε μια ευκαιρία για να δημιουργήσει ομάδα βάσει της δικής του μπασκετικής λογικής κι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει.

Ο Τακιανός

Σε πρώτη φάση στον ΠΑΟΚ θα δουν τις περιπτώσεις των παικτών που είναι στην ομάδα με την προοπτική εξασφάλισης της παραμονής τους. Για παράδειγμα, έχει παρθεί απόφαση για τη διατήρηση του Χρήστου Σαλούστρου στον οποίον θα κατατεθεί πρόταση για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Στον Νέιτ Ρένφρο ο ΠΑΟΚ ήδη έχει καταθέσει πρόταση αλλά η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς έχει στα χέρια του προτάσεις με περισσότερα χρήματα τόσο από ομάδες του εξωτερικού όσο και από το Περιστέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα