Άρης: Του κοστίζει η Ευρώπη και βλέπει τον Μήτρου Λονγκ να πλησιάζει στο Περιστέρι

Μήτρου Λονγκ

bet365

Ο Άρης δεν έχει εξασφαλισμένη θέση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση κι αυτό είναι πιθανό να του κοστίσει στην προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή του Ελάιζα Μήτρου Λονγκ καθώς ο Ελληνοκαναδός γκαρντ είναι κοντά στο Περιστέρι bwin.

Ο Άρης έχει εστιάσει στην περίπτωση του Ελάιζα Μήτρου Λονγκ καθώς ο Ελληνοκαναδός γκαρντ είναι από τους βασικούς πυλώνες του αγωνιστικού σχεδίου του Γιάννη Καστρίτη ενόψει της επόμενης χρονιάς. Μάλιστα, σε μία από τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, ο 27χρονος παίκτης εκδήλωσε την πρόθεση παραμονής του στην ομάδα με την προϋπόθεση συμμετοχής αυτής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενης σεζόν. Μόνο που το συγκεκριμένο ζήτημα εξελίσσεται σε αχίλλειο πτέρνα των «κίτρινων» καθώς αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να εγγυηθούν γι’ αυτό. Θα καταθέσουν φάκελο για συμμετοχή στο Eurocup, θα πράξουν το ίδιο και με το BCL, αλλά η παρουσία σε μία εκ των δύο διοργανώσεων δεν βρίσκεται στην ευχέρειά τους.

Καιρό τώρα, το Περιστέρι bwin ασκεί πίεση στον Μήτρου Λονγκ έχοντας καταθέσει καλύτερη προσφορά και προσφέροντάς του δεδομένη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μάλιστα, πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι έβαλε deadline στην απάντηση του Μήτρου Λονγκ, πιέζοντάς τον ακόμη περισσότερο για τη θετική απάντησή του, αξιοποιώντας έτσι το ισχυρό πλεονέκτημα που έχει έναντι του Άρη τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στο ζήτημα της Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα