Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Πονίτκα, θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του ενόψει του Game 4 με τον Ολυμπιακό

Τραυματίστηκε στη μύτη ο Πονίτκα
Ο Ματέους Πονίτκα δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού, μετά το χτύπημά του στον τρίτο τελικό της Basket League στο ΣΕΦ και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο ενόψει και του Game 4.

Χωρίς τον «ήρωα» του Game 2 πραγματοποιήθηκε η σημερινή (13/6) προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Ματέους Πονιτκα έμεινε εκτός για να προφυλαχτεί, αφού αποχώρησε τραυματίας μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε στη μύτη από τον τρίτο τελικό του ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (15/6 - 21:15) και η κατάσταση του Πολωνού πρόκειται να επανεκτιμηθεί την Τετάρτη. Φυσικά ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά πάνω στην κατάσταση του Πονίτκα, ενός εκ των κομβικότερων παικτών του, ενόψει του τέταρτου τελικού μιας και παίζει με την... πλάτη στον τοίχο και τη σειρά στο 2-1 υπέρ των «ερυθρολεύκων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα