Άρης: Προφορική συμφωνία με τον Ισμαέλ Σανόγκο για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους

Άρης: Προφορική συμφωνία με τον Ισμαέλ Σανόγκο για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους

Ο Σανόγκο

bet365

Μόνο οι τυπικές διαδικασίες απομένουν για την επικύρωση της παραμονής του Ισμαέλ Σανόγκο (27, 2.03) στον Άρη καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ο 27χρονος φόργουορντ από την Ακτή Ελεφαντοστού άφησε θετικές εντυπώσεις στην περσινή παρθενική σεζόν του με τη φανέλα του Άρη και καθώς ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία του Γιάννη Καστρίτη, ήταν θέμα χρόνου η συμφωνία για την παραμονή του στην ομάδα. Αυτή επιτεύχθηκε σε προφορικό επίπεδο και απομένει να υπογραφεί το σχετικό συμβόλαιο για την επικύρωση της ανανέωσης της συνεργασίας.

Ο Ισμαέλ Σανόγκο φοίτησε στο Σίτον Χολ και στην τελευταία του κολεγιακή σεζόν (2017-18) είχε 5.5 πόντους και 5.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ακολούθησε μια διετία στην G League με τη θυγατρική ομάδα των Μπρούκλιν Νετς ενώ την περίοδο 2021-22 αγωνίστηκε στην ιταλική Βάνολι. Πέρυσι στον Άρη αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδι Πρωταθλήματος και είχε 5.7 πόντους και 5.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα