Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Μποχωρίδης κρατάει το χέρι του τραυματία Βεζένκοβ

Newsroom
Μποχωρίδης Βεζένκοβ
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης βρέθηκε πάνω από τον τραυματία Σάσα Βεζένκοβ για να δείξει το ενδιαφέρον του, λίγο μετά τον τραυματισμό του φόργουορντ του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό της Basket League.

Ο Σάσα Βεζένκοβ αποχώρησε τραυματίας από τον δεύτερο τελικό του ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό τελικά να επικρατεί 67-65 των «ερυθρολεύκων». Η ανησυχία για τον Βούλγαρο φόργουορντ ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα, μιας και η μαγνητική έδειξε πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό.

Πρώτος που ανακουφίστηκε από τα νέα ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν άθελά του πρωταγωνιστής στη φάση του τραυματισμού του Βεζένκοβ, ο οποίος προσγειώθηκε άτσαλα μετά το φάουλ που του έκανε.

Μόλις αντιλήφθηκε τον πόνο του Βεζένκοβ, ο Μποχωρίδης έσπευσε από πάνω του και ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να του κρατάει το χέρι, δείχνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή του. Προφανώς ο γκαρντ των «πρασίνων» δεν είχε κανέναν σκοπό να τραυματίσει τον αντίπαλό του. Άλλωστε είναι από αυτούς που γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο επίπονος μπορεί να γίνει ένας τραυματισμός, ειδικότερα στο πνευματικό κομμάτι.

Είχε σπεύσει και αργότερα, μετά το φινάλε του τελικού στα αποδυτήρια για να τον βρει και να μάθει την κατάστασή του, όμως ο Βεζένκοβ είχε ήδη φύγει για να κάνει μαγνητική.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα