Μποχωρίδης: Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να μάθει την κατάσταση του Βεζένκοβ

Newsroom
Τραυματισμός Βεζένκοβ
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το τέλος του δεύτερου τελικού και ρωτούσε να δει την κατάσταση του Σάσα Βεζένκοβ.

O Σάσα Βεζένκοβ διεκδίκησε το επιθετικό ριμπάουντ κατά τη διάρκεια του τριτου δεκαλέπτου (κέρδισε και φάουλ από τον Μποχωρίδη) του δεύτερου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά στην εξέλιξη της φάσης έπεσε στο παρκέ. Όταν σηκωθηκε, έδειχνε φανερά ότι πονούσε και τελικα αποχώρησε υποβασταζόμενος με τη βοήθεια του Μιχάλη Λούντζη και του γιατρού του Ολυμπιακού. Πριν τελειώσει το ματς, έφυγε για μαγνητική.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, εμφανώς στεναχωρημένος πήγε στα αποδυτήρια των Πειραιωτών για να δει τι γίνεται με την κατάσταση του ΜVP της Euroleague, τον οποίο έψαχνε. Όμως ο Σάσα δεν ήταν εκεί, αφού είχε φύγει για να κάνει μαγνητική.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα