Basket League: Do or die στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, ψάχνει break... τίτλου ο Ολυμπιακός

Βεζένκοβ Αγραβάνης
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ (21:15) για το Game 2 των τελικών της Basket League με τη σειρά στο 1-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Τελικοί Basket League, πράξη δεύτερη. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν το πάνω χέρι στη σειρά, μετά το 73-70 του Φαλήρου και τους «πράσινους» να θέλουν να φέρουν τα πράγματα ξανά στην ισορροπία.

Το ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του (21:15 - ΕΡΤ3, live στο Gazzetta) και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει τη στήριξη των φίλων του που θέλουν να δώσουν δυναμικό παρών ώστε να βοηθήσουν την ομάδα τους. Ο Χρήστος Σερέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες ετοιμοπόλεμους με στόχο το 1-1.

Θυμίζουμε πως στο ΣΕΦ ο Γκουντάιτις ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος από μία ίωση και αυτό είχε επιπτώσεις στην απόδοσή του και το rotation. Από ίωση όμως υπάρχει ζήτημα στην πλευρά του Ολυμπιακού αυτήν τη φορά.

Ο Κώστας Σλούκας έχει μείνει εκτός προπονήσεων τις τελευταίες δύο μέρες και η συμμετοχή του στον δεύτερο τελικό παραμένει αμφίβολη. Ο διεθνής γκαρντ λόγω γαστρεντερίτιδας δε συμμετείχε στις προπονήσεις της Τρίτης (6/6) και της Τετάρτης (7/6), με την κατάστασή του να τίθεται προς επανεξέταση λίγο πριν το τζάμπολ.

Αν ο Ολυμπιακός επικρατήσει θα φτάσει στο Game 3 των τελικών (11/6 - 21:15) στο ΣΕΦ με προβάδισμα 2-0 και... match point τίτλου. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να ισοφαρίσει τη σειρά, η «μάχη» για το πρωτάθλημα θα φουντώσει και παράλληλα θα σταματήσει το εντυπωσιακό σερί των Πειραιωτών που βρίσκεται στο 14-0.

Οι απαντήσεις το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ...

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα