Ολυμπιακός: Παραμένει με ίωση ο Σλούκας, αμφίβολος για τον δεύτερο τελικό
Ούτε την Τετάρτη (7/6) ήταν σε θέση να προπονηθεί ο Κώστας Σλούκας λόγω της γαστρεντερίτιδας.
Κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο Game 2 των τελικών και δη στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (8/6, 21:15) παραμένει αμφίβολη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Μετά το πρώτο ματς της σειράς και το 1-0 του Ολυμπιακού ο διεθνής γκαρντ μπήκε στα «πιτς» ενώ λίγο πριν από το τζάμπολ θα φανεί κατά πόσο θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στον δεύτερο τελικό.
Ο Σλούκας ήταν από τους καλύτερους παίκτες των «ερυθρολεύκων» στο πρώτο παιχνίδι της σειράς καθώς σε 25 λεπτά συμμετοχής είχε 12 πόντους με 2/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/6 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα αλλά και 4 λάθη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Super Cup EuroLeague: Το κανάλι και η ώρα που θα δείξει το ματς του Ολυμπιακού
- Συμφώνησαν, αλλά είναι έτοιμη η Sunel Arena για Euroleague; Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού και πότε πρέπει να είναι έτοιμο το γήπεδο
- Gazz Floor by Novibet: Ολυμπιακός & Παναθηναϊκός ανεβάζουν στροφές - Special Guest ο Γ. Λιμνιάτης