Παναθηναϊκός: Άπαντες... έτοιμοι για το Game 2 στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Άπαντες... έτοιμοι για το Game 2 στο ΟΑΚΑ

Απαντες έτοιμοι

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο τελικό της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό (8/6, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο πρώτος τελικός έχει περάσει ήδη στο παρελθόν. Στον Παναθηναϊκό έχουν στρέψει ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον τους στο Game 2 της σειράς στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, εκεί όπου θα προσπαθήσουν να φέρουν την σειρά στα ίσια και παράλληλα να... σπάσουν το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο Χρήστος Σερέλης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα ενόψει του δεύτερου τελικού καθώς είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά την Τετάρτη (7/6) και να είναι ετοιμοπόλεμοι γι' αυτό το παιχνίδι. Με οδηγό και το παιχνίδι του ΣΕΦ όπου οι «πράσινοι» διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να φέρει την σειρά στα ίσια και να διατηρηθεί στο «κυνήγι» της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Σε αυτήν την προσπάθεια αναμένεται να έχουν στον Παναθηναϊκό και τη συμπαράσταση του κόσμου καθώς αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα