Σπανούλης: «Παίξαμε μοντέρνο μπάσκετ, πάμε στην έδρα μας για το 3-0»

Newsroom
Ο Σπανούλης σημειώνει

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά τη νίκη του Περιστερίου Bwin επί του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην άμυνα.

Το Περιστέρι Βwin έκανε το break στην Πυλαία και νίκησε τον ΠΑΟΚ με 81-64, θέλοντας άλλη μια νίκη για να πάρει την τρίτη θέση. Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος του ματς και τόνισε πως η ομάδα του οδήγησε τον αντίπαλο σε μαρκαρισμένα τρίποντα.

«Μια ομάδα μπορεί να είναι άστοχη μέσα από την καλή κυκλοφορία, αλλά οδηγήσαμε τον ΠΑΟΚ σε μαρκαρισμένα τρίποντα. Παίξαμε καλή άμυνα, εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο και τώρα πάμε στην έδρα μας να κάνουμε το 3-0», είπε αρχικά.

Για το 5/5 απέναντι στον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν: «Δεν τα κοιτάμε αυτά. Εμείς θέλουμε μέσα από τους αγώνες μας να παίρνουμε νίκες με τις καλές μας εμφανίσεις».

Στη συνέντευξη Τύπου είπε

«Στην αρχή δεν ήμασταν καλοί, όμως στις άλλες τρεις περιόδους παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, μοντέρνο. Είχαμε καλή επικοινωνία και συνεργασίες, κλείσαμε τα ατού του ΠΑΟΚ. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν πάλι εξαιρετικοί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωσή τους, δεν είναι το πιο εύκολο να παίξεις σε αυτά τα παιχνίδια. Ήταν ο μεγάλος μας στόχος η τρίτη θέση και είμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι και στο επόμενο ματς.

Οι παίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο και απαιτώ μάξιμουμ συγκέντρωση, παλέψαμε σκληρά για να είμαστε εδώ. Φέραμε τον Παναθηναϊκό σε πέντε παιχνίδια, δεν γίνεται εύκολα αυτό. Δεν κάναμε ποτέ πάνω από δύο ήττες συνεχόμενες, πάντα αντιδρούσαμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα