Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με τρεις επιλογές σε σούπερ αποδόσεις!

Newsroom
Βεζε
Τελικός Νο.2 στην Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά πήραν το προβάδισμα και η εικόνα της πρώτης αναμέτρησης μας προϊδεάζει για ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι την Πέμπτη το βράδυ (21:00).

Ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια τους «ερυθρόλευκους». Πλέον δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να πανηγυρίσει στην έδρα του την πρώτη φετινή νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, να ισοφαρίσει τη σειρά και παράλληλα να βάλει τέλος στo νικηφόρο σερί (14-0) των Πειραιωτών. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διαθέτει αδιαμφισβήτητη ποιότητα σε όλες τις θέσεις, όμως στο φινάλε της σεζόν δείχνει πως δεν διαθέτει την ίδια φρεσκάδα. Η νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ προσφέρεται σε απόδοση 2.70!

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι στη μετά Μπέικον εποχή ο Γκριγκόνις έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στον Παναθηναϊκό. Ο Λιθουανός μέσα στο ΣΕΦ σκόραρε 17 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού». Ο Γκριγκόνις χρωστάει μια μεγάλη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ απέναντι στους φίλους της ομάδας του και θα αναλάβει εκ νέου πρωτοβουλίες. Απόδοση 4.50 ο Γκριγκόνις να βγει πρώτος σκόρερ στον δεύτερο τελικό.

Ένα από τα κλασικά όπλα του Ολυμπιακού στις μάχες με τον Παναθηναϊκό είναι ο Μουσταφά Φαλ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού έχει πάρει τον αέρα του Παπαγιάννη και ο Μπαρτζώκας του δίνει μπάλες μέσα στο ζωγραφιστό. Τη Κυριακή ο Γάλλοςσκόραρε 11 πόντους. Στο ΟΑΚΑ ο «ερυθρόλευκος» coach δεν θα αλλάξει τακτική. Σε 2.10 οι Over 9.5 πόντοι του Μ.Φαλ.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ
ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα