Ολυμπιακός: Δεν προπονήθηκε ο Σλούκας δύο μέρες πριν το Game 2
Ο Ολυμπιακός έχοντας στις βαλίτσες του το 1-0 από την πρεμιέρα των τελικών της Basket League ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του Game 2 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπόρεσε να έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.
Η απουσία του έμπειρου γκαρντ σημειώνεται δύο μόλις ημέρες πριν τον δεύτερο τελικό με τους «πράσινους» το βράδυ της Πέμπτης (08/06, 21:15).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Final Four: Η Euroleague άνοιξε πλατφόρμα στην οποία οι οπαδοί μπορούν να διαλέξουν τα τραγούδια του τελικού
- Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Ο μεγάλος τελικός στο Gazz Floor by Novibet με σούπερ καλεσμένους, αναλύσεις και φουλ ρεπορτάζ από το T-Center!
- Ολυμπιακός: Η ενημέρωση για την πρόσβαση των φιλάθλων του στο T-Center ενόψει τελικού