ΓεροΓιοβάισα: Ώρα τελικών και... σερί!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ώρα τελικών και... σερί!
Οι μεγάλοι τελικοί της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κάνουν τζάμπολ στο ΣΕΦ. Βήμα προς το «νταμπλ» ή σπάσιμο του σερί;

Τελικός «αιωνίων» πράξη πρώτη! Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το στέμμα της Basket League αρχίζει από το ΣΕΦ και ο ΓεροΓιοβάισα αφού ξεπέρασε την... μισή κάρτα που δεν έδωσε χθες ο Τίρνεϊ στο Γουέμπλεϊ για το 2/2 βαζει τα «μπασκετικά» του και αρχίζει τα... σουτάκια για να «ζεσταθεί» ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασε ένα... μανταρίνι μακριά από το τρόπαιο της EuroLeague και πλέον καλείται μετά την «σκούπα» επί του ΠΑΟΚ στους ημιτελικούς να κάνει το εγχώριο «νταμπλ». Από την πλευρά τους οι Πράσινοι, μετά τις... προβληματικές εμφανίσεις τους κόντρα στο Περιστέρι καλούνται να βγάλουν την αντίδραση που... αγνοείται και να «σπάσουν» αυτό το αρνητικό 13-0 που τρέχουν κόντρα στον μεγάλο τους αντίπαλο.

Πάμε στη «μάχη» της ρακέτας εκεί όπους στα προηγούμενα ντέρμπι και δεν ήταν άλλος από τον Μουσταφά Φαλ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού αποτελεί ένα άλυτο πρόβλημα για την άμυνα του Παναθηναϊκού και έναν παραπάνω από δύσκολο αντίπαλο για τον Γιώργο Παπαγιάννη. Η πρώτη μας επιλογή είναι over 15,5 πόντοι + ριμπάουντ του Γάλλου σε απόδοση 1.83.

Οι Ερυθρόλευκοι «πνίγουν» τον αντίπαλο στην άμυνα, από την πλευρά της η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει δεδομένα πρόβλημα στη δημιουργία και στο σκοράρισμα. Σαν δεύτερη επιλογή θα επιλεξουμε το Under 155,5 στους συνολικούς πόντους του ματς, επίσης σε απόδοση 1.83.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα