ΓεροΓιοβάισα: Γκολ και... κάρτες στο ματς της χρονιάς

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Γκολ και... κάρτες στο ματς της χρονιάς

bet365

Σίτι vs Γιουνάιτεντ και ραντεβού δίχως αύριο. Θα κόψει τα όνειρα του Πεπ για τρεμπλ ο Τεν Χαγκ;

Τι ματσάρααα είναι αυτή! Σύντροφοι, το Νησί ζει και αναπνέει για το σημερινό παιχνίδι, μπορεί το Μάντσεστερ να είναι κομμένο στα δυο, αλλά κακά τα ψέματα, όλοι οι Βρετανοί θα στηθούν μπροστά στις τηλεοράσεις για να απολαύσουν τον τελικό των τελικών! Γιουνάιτεντ vs Σίτι σε ένα ντέρμπι αποδείξεων και όχι μόνο. Αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος τελικός μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οπότε ο νικητής θα το έχει παράσημο στην μεταξύ τους ιστορία.

Η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της για το Κύπελλο Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, με πιο πρόσφατη μια εκτός έδρας νίκη με 3-2 τον Ιανουάριο του 2012. Η μόνη εξαίρεση σε αυτό το σερί ήταν η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό το 2010-11. Πιστεύω πάντως, πως το ματς θα έχει τις στιγμές του, οι δυο ομάδες επιθετικά έχουν τον τρόπο να φανούν απειλητικές. Το G/G σε απόδοση 1.70 είναι η βασικής μας επιλογή.


Σύντροφοι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται στον 21ο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης μαζί με την Άρσεναλ. Έχει κερδίσει το τρόπαιο 12 φορές. Αυτός είναι ο 12ος τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας της Σίτι, μετρά 6 νίκες και 5 ήττες σε αυτά τα ματς. Πιο πρόσφατη νίκη αυτή επί της Γουότφορντ με 6-0 το 2019.

Στην πρώτη τους φορά, το ντέρμπι θα έχει νεύρα, πολλές μονομαχίες και κάρτες. Ναι, βλέπω αρκετές κίτρινες και το Over 4.5 στο 2.20 είναι η δεύτερή μας επιλογή.

Ο νικητής του τελικού θα καρπωθεί 2 εκατ. λίρες, ενώ ο φιναλίστ 1 εκατ. λίρες. Σας το λέω για να βλέπετε τις διαφορές με τις άλλες Λίγκες. Πολύ μπροστά οι Βρετανοί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα