ΑΕΚ: Το παρασκήνιο της συμφωνίας με τον Νετζήπογλου

ΑΕΚ: Το παρασκήνιο της συμφωνίας με τον Νετζήπογλου

Ο Όμηρος Νετζήπογλου.

bet365

Ο Όμηρος Νετζήπογλου συμφώνησε με την ΑΕΚ με την Ένωση να «κερδίζει» την υπογραφή του, αφού απάντησε αρνητικά στον Άρη.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου ταιριάζει απόλυτα στην ελληνοποίηση που θέλει να κάνει η ΑΕΚ. Στόχος των κιτρινόμαυρων είναι η απόκτηση Ελλήνων, οι οποίοι θα έχουν δυνατότητες εξέλιξης.

Όχι απαραίτητα για να αποτελέσουν προϊόν πώλησης, αλλά για να είναι το μέλλον της ΑΕΚ, όποιος και αν είναι ο προπονητής της. Για να κερδίσει την υπογραφή του διεθνή γκαρντ η ΑΕΚ έπρεπε να κινηθεί αστραπιαία. Αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Νετζήπογλου και ο εκπρόσωπός του είχαν συνάντηση με τον Άρη. Για το τυπικό και το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης. Η συμφωνία ανάμεσα στον Άρη και τον παίκτη δεν ανανεώθηκε.

Και κάπως έτσι μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι η ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον ήταν γνωστό από νωρίς. Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Χήνας και ο Δημήτρης Μαυροειδής ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να καταθέσουν την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ. Και το έκαναν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν εξαιρετική.

Δεν μέτρησε μόνο αυτό, αφού ρόλο έπαιξαν και όσα είπαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την προοπτική που εμφανίζεται μπροστά στον Νετζήπογλου.

Πλέον, οι δύο πλευρές έχουν προφορική συμφωνία, η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί την 1η Ιουλίου, όταν πλέον ο 21χρονος παίκτης θα είναι και επίσημα ελεύθερος (έχει συμφωνία, όπως οι περισσότεροι παίκτες μέχρι τις 30 Ιουνίου).

Ελληνοποίηση τώρα!

Όσο για την ελληνοποίηση; Αυτή είναι η σχετική εντολή του Μάκη Αγγελόπουλου, με την ΑΕΚ να αναζητεί και άλλες ελληνικές λύσεις, προκειμένου να βάλει και άλλα «όπλα» στη... φαρέτρα της.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα