ΠΑΟΚ: Η συνάντηση του Στογιάκοβιτς με τον Τακιανό στην Πυλαία

ΠΑΟΚ: Η συνάντηση του Στογιάκοβιτς με τον Τακιανό στην Πυλαία

Newsroom
paok

bet365

O Πέτζα Στογιάκοβιτς βρέθηκε στην Πυλαία και συναντήθηκε με τον Φώτη Τακιανό. Ένας θρύλος του ΠΑΟΚ στα παλιά του λημέρια.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τους μικρούς τελικούς της Basket League κόντρα στο Περιστέρι και στην προπόνηση βρέθηκε ένας θρύλος της ομάδας. Ο λόγος για τον Πέτζα Στογιάκοβιτς που μετά τον δικέφαλο του Βορρά, μεγαλούργησε και στο ΝΒΑ. Ο Πέτζα συναντήθηκε με τον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή του ΠΑΟΚ, Φώτη Τακιανό.

Όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Λίγοι προφανώς γνωρίζουν/θυμούνται ότι το καλοκαίρι του 1993 βρέθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στον ΠΑΟΚ, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς και ο Φώτης Τακιανός!

Ήταν η πρώτη τους χρόνια στα ασπρόμαυρα, έστω κι αν ο πρώτος δεν είχε ακόμη το δικαίωμα να αγωνιστεί σε επισήμους αγώνες και ο δεύτερος στάθηκε άτυχος λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Πέρασαν όμως πολλές ώρες προπονήσεων μαζί, στο Αλεξάνδρειο και στο γήπεδο κάτω από την θύρα 3 της Τούμπας.

Τότε, πριν από 30 χρόνια, έγινε η πρώτη τους γνωριμία και σήμερα, μετά από πολύ καιρό, συναντήθηκαν ξανά στο PAOK Sports Arena. Τα χαμογελαστά πρόσωπα τα λένε όλα…».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα