Βεζένκοβ: «Μας πόνεσε ο τελικός με τη Ρεάλ, να τελειώσουμε όπως πρέπει τη σεζόν» (vid)

Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ εξήγησε πως το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να παρουσιαστεί έτοιμος στο κλείσιμο της σεζόν στην Basket League ενώ αναφέρθηκε στην ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στην ημιτελική σειρά με τον ΠΑΟΚ και ακολούθως ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στον «Κόσμο των Σπορ» για την επιστροφή των Πειραιωτών στην ελληνική πραγματικότητα έπειτα από την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Πρέπει να συνεχίσουμε... Σίγουρα για εμάς που παλεύουμε όλο τον χρόνο και έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στο μπάσκετ πονάει όταν χάνεις έναν τελικό με τέτοιο τρόπο αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε... Σίγουρα δεν είναι το πιο φριχτό πράγμα στον κόσμο. Μας πονάει, δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Όταν είσαι δυόμιση λεπτά μακριά από το τρόπαιο και το βλέπεις να χάνεται... Αυτό είναι το μπάσκετ» δήλωσε ο MVP της EuroLeague.

Όσον αφορά τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στα play-offs της Basket League, είπε: «Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στους τελικούς, δεν έχουμε περιθώριο λάθους. Θα είμαστε έτοιμοι... Νομίζω θα είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και θα τελειώσουμε όπως πρέπει τη σεζόν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα