Ολυμπιακός, Κάνααν: Μένει δίπλα στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν

Ολυμπιακός, Κάνααν: Μένει δίπλα στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν

Ασταμάτητος Κάνααν
Ο Αϊζάια Κάνααν θα παραμείνει στο σύνολο του Ολυμπιακού μέχρι και το τέλος της σεζόν θέλοντας να σταθεί δίπλα στους συμπαίκτες του στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Αϊζάια Κάνααν, δε θα ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα για φέτος από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην EuroLeague. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εκείνος που «θυσιάστηκε» στην επιλογή των ξένων από τον Γιώργο Μπαρτζώκα που θέλησε να κρατήσει τις επιλογές των ψηλών σταθερές.

Παρόλα αυτά, ο Κάνααν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα μέχρι και το επίσημο τέλος της χρονιάς. Ο ίδιος επιθυμεί να σταθεί στο πλευρό των συμπαικτών του στην προσπάθεια κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος. Άλλωστε βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει ο Ολυμπιακός ως το πλεονέκτημα της έδρας, ειδικότερα στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού ενδιάμεσα κατάφερε να μπει και στα βιβλία της ιστορίας της ομάδας με τα οκτώ τρίποντα απέναντι στην ΑΕΚ.

Θα προπονείται κανονικά με το λοιπό ρόστερ των «ερυθρολεύκων» και το μέλλον του είναι στα χέρια του Ολυμπιακού που έχει οψιόν ανανέωσης το καλοκαίρι και μπορεί να τον διατηρήσει στην ομάδα αν και εφόσον επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στην κοινή πορεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα