Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Καστρίτης για την τελική συμφωνία

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Καστρίτης για την τελική συμφωνία

Ο Καστρίτης

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αναμένεται αύριο (23/5) στη Θεσσαλονίκη και στη συνάντηση που θα έχει με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη λογικά θα επικυρωθεί η συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Αν και παραμένει η εκκρεμότητα της συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, στη συνάντηση του Γιάννη Καστρίτη με τον βασικό χρηματοδότη της ΚΑΕ Άρης, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, αναμένεται να επικυρωθεί η παραμονή του στην ομάδα και θα τεθεί επί τάπητος το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς.

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή στο BCL, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει για τους «κίτρινους» καθώς παραμένουν σε κατάσταση αναμονής τόσο για τον αριθμό των ελληνικών ομάδων που θα έχουν εγγυημένη θέση στους ομίλους της διοργάνωσης όσο και για τις αποφάσεις αυτών που τερμάτισαν ψηλότερα στη βαθμολογία κι έχουν τον πρώτο λόγο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφασίσει για το πώς θα διαχειριστούν το ενδεχόμενο μη συμμετοχής στο BCL γιατί το FIBA Europe Cup είναι μια προοπτική που δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα λόγω της χαμηλής εμπορικότητας της διοργάνωσης ενώ το Eurocup απαιτεί έξτρα έσοδο της τάξεως των 200.000 ευρώ.

Εκτιμάται ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και είναι προφανές ότι αναλόγως θα παρθούν αποφάσεις και για τον αγωνιστικό προϋπολογισμό. Προς το παρόν υπάρχει η πρόθεση αύξησης αυτού στα επίπεδα των 650-700 χιλιάδων ευρώ. Είναι προφανές εξάλλου ότι θα πρέπει και πάλι να δημιουργηθεί μια ομάδα από μηδενική βάση. Από την αντίστοιχη περσινή, υπάρχει η πρόθεση διατήρησης του Ισμαέλ Σανόγκο και υπό προϋποθέσεις του Ελάιζα Μήτρου Λονγκ. Θα πρέπει επίσης να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει συζήτηση με τον Βασίλη Τολιόπουλο ενώ προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Όμηρο Νετζήπογλου με τον οποίον, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε επιτευχθεί (προφορικά) συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του αλλά αυτή δεν επικυρώθηκε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα